‘Dat is mij te zweverig hoor’, wordt er vaak gezegd als het over energie gaat.
Je kunt het natuurlijk zweverig vinden of ook niet, in mijn ogen is alles energie.
Ook je gedachten.

Stel je hebt de overtuiging dat je toch nooit wat kunt bereiken en dat je toch niet goed genoeg bent. Door constant deze gedachte uit te zenden, zal het ook voelen of kun je niks bereiken. Alles voelt zwaar en het kost je heel veel energie. Sterker nog, de kans is groot dat je in weinig zal slagen.
Buig deze gedachte nu eens om naar: ‘Ik ben goed genoeg voor dit moment’.
Voel wat het verschil met je doet in je lijf. Dit is ook wat je uitzendt naar het universum.

En stel nu dat je vanaf je jeugd de overtuiging al hebt dat je alles in het leven kunt bereiken wat je wil. Als je dit gelooft en volledig hierop vertrouwd zul je slagen. Dan kun je ook veel bereiken in het leven. En dit vertrouwen kan bewust of onbewust zijn. Dan heb je de focus op je doelen, zet je stappen richting je doelen en laat je je door niks weerhouden. Ook dit doen je gedachten. Je gedachten zijn de energie die de boodschap naar het universum sturen.

Zie en voel je het verschil? Zolang je overal apen en beren op de weg blijft zien, zullen die er ook zijn. Zolang je overtuigd bent van je kunnen zal er meer geluk op je weg komen.

Je kunt je gedachten leren ombuigen. Voel het verschil als je verdrietig of angstig bent en als je helemaal gelukkig en dankbaar bent. Angst is een lage energie/frequentie, geluk/liefde is een hoge energie die zoveel keer sterker is.

Wij zijn één met het universum. Alles is energie. Niet alleen je fysieke lichaam, maar ook het mentale, spirituele en emotionele deel. Alles is met elkaar verbonden. Probeer een probleem eens op te lossen door buiten je comfortzone te denken. Actie is waarop je je mag focussen. Liefde is waar je je op mag focussen. Hoe zou het eruit zien als er steeds meer in de energie van liefde en licht gaan staan?

In welke energie stap jij liever? Je hebt altijd een keuze, ook de keuze om te veranderen.
Ik blijf vertrouwen.

Liefs, Hennie ♥️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *