Logo nieuw

Leef jij zoals ‘het hoort’……………..

of leef jij echt je dromen?

mood board

Hi,

Ken jij dat? Ieder jaar begin je vaak met nieuwe dromen, nieuwe plannen, ideeën, of stappen die je nog zo graag zou willen zetten. En…..vervolgens blijft het daarbij…..

En ik ken het zeker wel. In mijn hoofd had ik vaak de mooiste ideeën en plannen, maar uiteindelijk leefde ik mijn leven weer gewoon waarvan ik dat het zo hoorde. En wat heb ik vaak gebaald van mezelf. En dan voelde ik diep van binnen dat stemmetje ….weer niks van terecht gekomen. Weer geen stappen gezet, weer niks van mijn dromen waargemaakt.

Want:
– Dat is vast niet voor mij weggelegd.
– Wat zullen anderen wel niet denken.
– Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

Gelukkig heb ik de afgelopen jaren wel heel wat van mijn dromen waargemaakt. 
En geloof me, ik blijf mezelf tegenkomen. En dat is helemaal ok. Het feit dat ik nu wel stappen zet doet zoveel goed, mijn leven is zoveel meer gaan stromen.

Ik heb hier heel wat (innerlijk) werk voor gedaan. En dat doe ik nog steeds.
Immers: Je raakt nooit uitgeleerd. Ook heb ik ervaren hoe sterk de kracht van onze gedachten zijn, de kracht van het manifesteren. We hebben zoveel meer in onszelf dan de meesten weten. 

Zelf ervaar steeds weer de kracht van een moodboard. Je ziet en je voelt de kracht van je eigen dromen in beeld.
Waar denk je waar mijn moodboard staat? Juist…..op de wc :-). Toch een plek waar je dagelijks meerdere malen komt. En iedere keer als ik er naar kijk voel ik mijn verlangens. Want de kracht van manifesteren werkt met herhaling.
En echt, er zijn al een paar dingen van mijn eigen dromen uitgekomen dit jaar. Zie je die auto op mijn moodboard? Ik heb jaren niet kunnen autorijden vanwege zenuwpijn. Mijn droom was echt om weer zelf in de auto te kunnen rijden. En twee weken terug ben ik voor het eerst in mijn eentje van Friesland naar Brabant gereden. Je wilt niet weten hoe dat voelt, de overwinning, het stukje vrijheid terug, WOW……

Hoe zou dit voelen voor jou om jouw dromen in beeld te zien en ze ook nog waar kunnen maken?

Op zaterdag 26 juni geef ik voorlopig voor de laatste keer de workshop:               

Jouw Dromen in Beeld.

Hierna ga ik mij weer meer op de retreats richten.

Heb je ook van die stemmetjes in je hoofd? Leef jij zoals ‘het hoort’ of leef jij echt je dromen? Bij deze workshop leer je hoe de kracht van gedachten werken. Je bent zoveel krachtiger dan je denkt. En er wordt niet voor niks gezegd: ‘Je bent wat je denkt’.

En natuurlijk is het een heerlijke verbindende, creatieve middag waarna jij je persoonlijke moodboard mee naar huis neemt.

Een paar reacties van vorige deelnemers:

‘Goed georganiseerd met mooie afwisseling, goede uitleg, mooie meditatie en erg leuk om te doen. Ik heb genoten”.

‘Wat een ontzettend leuke middag. Heel erg inspirerend!’

En: ‘Mooi dat je nu iets hebt wat je dagelijks herinnert aan je dromen. Heb er zeker wat aan. Het helpt me om mij te blijven herinneren om stapjes te zetten. Stukje informatie, voelen en creativiteit, wat een mooie combinatie. Ook het kleine groepje geeft verbinding’.

Wil jij ook graag weten hoe manifesteren werkt? En heb je zin een inspirerende, creatieve en verbindende middag waarin je eigen moodbord mee naar huis neemt?
Meld je dan aan en stuur een mail naar hennie@re-mindz.nl 

Wanneer. waar, hoe laat, kosten?

– Zaterdag 25 juni
– 13.00u – 17.00u bij mij de praktijk te Buitenpost
– € 45,00 inclusief koffie, thee en lekkers

Alle materialen zijn aanwezig. en je hoeft niet creatief te zijn, iedereen kan dit. 
Voor meer aanvullende info klik hier.

Zie ik jou? Voel je welkom!

Liefs Hennie

Re-Mindz Coaching
Hennie Klomp
Ried 5
9285KK  Buitenpost

06-20768632
hennie@re-mindz.nl