Mijn visie

De wereld is aan het veranderen en we gaan met zijn allen naar een nieuwe tijd; een nieuwe liefdevolle energie.

We worden allemaal geboren in een staat van onbevangenheid. Door onze opvoeding en gebeurtenissen in het leven kunnen belemmerende overtuigingen en onbewuste patronen ontstaan. Door deze belemmerende overtuigingen wandelen we steeds verder van ons hart, ziel; de bron af. We zijn vaak in een overlevingsmechanisme terecht gekomen, die ooit zo hard nodig was en nu dient het ons niet meer. We hebben angsten en onzekerheden gekregen en zetten maskers op. Velen leven niet het leven van hun eigen keuze, er worden vaak keuzes gemaakt vanuit gedachten en emoties, het ego, en verliezen steeds meer de verbinding met zichzelf. We worden tot stilstand geroepen, burnout, lichamelijke pijn en emotionele pijn, het schreeuwt om gehoord te worden.

In de nieuwe tijd mogen we weer terug naar onszelf, ons zijn. Ga je echt luisteren, durf je naar binnen te keren, dan kan het proces van verandering beginnen. Je mag de pijn doorvoelen, omarmen, helen en van daaruit groeien en stappen zetten. De verbinding met jezelf herstellen. Als we weer leren luisteren naar ons hart, dienen oude patronen en overtuigingen ons niet meer. We gaan weer leven met onszelf en anderen vanuit zelf-liefde, zonder oordeel. De wereld wordt zoveel mooier als we meer en meer vanuit liefde gaan leven.
Ons ego is groot, het wil ons beschermen en houdt ons keer op keer weer tegen om te groeien, gooit ons met onze eigen overtuigingen en belemmeringen om de oren. Dit zijn allemaal lessen die gezien, gehoord, gevoeld en geheeld mogen worden, van daaruit weer stappen te zetten naar je eigen zijn. Dit is het proces van bewustwording en verandering. Het is mijn missie om (hoog)gevoelige onzekere vrouwen te helpen herinneren wie ze zijn. Helpen met het bewustwording- en veranderingsproces. Weer volop in hun kracht en licht te gaan staan, zonder masker, in hun volledige zijn. Als lichtwerker streef ik ernaar om met mijn coaching praktijk Re-Mindz  de komende jaren duizenden vrouwen te helpen, face-to-face of online, op mijn eigen wijze om de verbinding met hunzelf te herstellen. Ze mogen zich weer herinneren wie ze ze zijn. Samen met andere lichtwerkers helpen we anderen helen, groeien naar een liefdevolle energie.