Hier zit een dankbaar mens. Gistermiddag heb ik mijn eerste workshop mogen geven. Natuurlijk voelde ik gezonde spanning, dat mocht er zijn. Ik wist dat ik de workshop goed had voorbereid, ik wist dat het een goed en leuk programma was, dus vertrouwen, vertrouwen en overgave.

En wat is het een geslaagde middag geworden. Wat een fijne energie! Dit is zeker weten voor herhaling vatbaar. Mijn opzet was om een creatieve workshop in combinatie met echt waardevolle informatie aan te bieden. Eentje waar je met een stukje kennis naar huis gaat en dit alles gecombineerd met natuurlijk een stuk verbinding. En dat is gelukt volgens mij.
Wat was het leuk..

De reacties van de deelnemers:
‘Wat een ontzettend leuke middag. Heel erg inspirerend en tegelijkertijd ontspannend!’

‘Mooi dat je nu iets hebt wat je dagelijks herinnert aan je dromen. Heb er zeker wat aan. Het helpt me om mij te blijven herinneren om stapjes te zetten. Stukje informatie, voelen en creativiteit, wat een mooie combinatie. Ook het kleine groepje geeft verbinding’.

‘Heerlijk zo’n middag voor mezelf’.

En na afloop kreeg ik nog een berichtje: ‘Ik ben gewoon moe, zo ontspannend was het’.

Tja, we zijn vaak gewend om alsmaar door te rennen zodat je je eigen moeheid niet eens meer voelt. En dan kom je tot rust en ga je ECHT voelen. Dat is toch heerlijk als je zo ontspannend thuiskomt!?

De workshop begon met een stukje informatie over hoe je op een goede manier kunt manifesteren waarna we samen een meditatie hebben gedaan en van daaruit over naar het creatieve gedeelte, het maken van je eigen Dreamboard. En wat mooi om te zien hoe persoonlijk elk zijn eigen Dreamboard werd. Aan het einde heeft elk nog een boodschap van de engelen gekregen d.m.v. het trekken van een kaartje. En de boodschappen waren magisch kloppend.

Wil jij ook graag weten hoe energie werkt en hoe je op een goede, positieve manier kunt manifesteren? En wil jij weten hoe jij je diepste dromen verlangens werkelijkheid kunt laten worden? Je kunt veel meer dan je denkt. De sleutel ligt in je hart. Jij creëert je eigen werkelijkheid. Als je eenmaal weet hoe het werkt, creëer je je eigen leven en is niets geen toeval meer. Waarom genoegen nemen met minder als het zoveel beter kan?

In deze workshop vertel ik jou hoe jij je diepste dromen en verlangens kunt manifesteren. Jouw zielsverlangen voelen en ervaren. Het onbewuste bewust laten worden. Een afwisselende dag met uitleg, meditatie en we gaan jouw verlangens bekrachtigen door het maken van een Dreamboard. Een Dreamboard is een krachtig middel om je dromen en verlangens in beeld te brengen en het helpt je ze te realiseren. Een heerlijke inspirerende en creatieve middag, met echt tijd voor Jezelf.

De eerstvolgende workshop: ‘JOUW DROMEN IN BEELD’ is op zaterdag 12 maart.
De workshop is van 13.00 tot 17.00u in mijn praktijk te Buitenpost. De kosten zijn €47, dit is inclusief koffie, thee en lekkers. Alle materialen zijn aanwezig. En je hoeft echt niet creatief te zijn, iedereen kan dit.
Aanmelden kan via hennie@re-mindz.nl, reageer op deze mail of stuur me een app
(06 2076 8632).

Wil je deze workshop graag samen met een groepje vriendinnen, (schoon)zussen of collega’s volgen? Natuurlijk is dit mogelijk. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we samen een datum.

Ik beloof je een inspirerende, creatieve en verbindende middag! Tijd voor jezelf, even tijd om te ontspannen!

Ben jij er de volgende keer bij? Ik heb er weer zin in!

Liefs Hennie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *